Haradinaj mbështet versionin B për krijimin e ushtrisë

4 vite më parë

Haradinaj mbështet versionin B për krijimin e ushtrisë

Kryetari i Komisionit parlamentar për mbikqyrjën e Forcës së Sigurisë së Kosovës, deputeti Daut Daradinaj e ka mbështetur nismën e presidentit Hashim Thaçi, për krijimin e ushtrisë.

“Verzioni B i transformimit – ndryshimit të misionit dhe kapaciteteve të FSK-së në rrethanat ekzistuese, është një mundësi e mirë që edhe Kosova ta përmbush të vetmin kapitull që se ka pas deri sot si shtet – forcën e saj që garanton sovranitetin dhe integritetin e këtij vendi”, ka shkruar Haradinaj në profilin e tij në Facebook./AktivPress