Hapet ekspozita e finalistëve të çmimit “Aristët e Rinj”

3 vite më parë

Hapet ekspozita e finalistëve të çmimit “Aristët e Rinj”

Galeria Kombëtare e Kosovës organizon ceremoninë e hapjes se ekspozitës së finalistëve të edicionit të dytë të çmimit “Aristët e Rinj”.

Konkurentë për çmimin për këtë vit janë: Adea Pula, Altin Krasniqi, Din Azizi, Faton Mazreku, Jetullah Sylejmani dhe Shpend Havolli.

Ekspozita u kurua nga Rudina Xhaderi dhe Alban Muja.

Ceremonia e hapjes do të bëhet në Galerinë Kombëtare të Kosovës.