Greta ndryshon stilin, zor se do e njihni me këtë model flokësh

2 muaj më parë

Greta ndryshon stilin, zor se do e njihni me këtë model flokësh

Është një nga këngëtaret më të dashura për shqiptarët, e cila është gjithnjë aktive në tregun muzikor me prodhimet muzikore.

Por këtë herë këngëtaren Greta Koçi e shohim tërësisht me pamje të ndryshuar dhe me një model flokësh të ri.

Në një ngjyrë më të ëmbël dhe me baluke Greta duket tërësisht ndryshe me këtë pamje të re.

Nuk dihet nëse krahas ndryshimit në pamje ajo është duke përgatitur edhe ndonjë produksion të ri muzikor./Express