Goran Bregoviç, do ta hapë Festivalin Ballkanik në Bruksel

4 vite më parë

Goran Bregoviç, do ta hapë Festivalin Ballkanik në Bruksel

Viteve të kaluara në këtë festival kanë marrë pjesë edhe artistë shqiptarë, ndërsa pritet të konfirmohen edhe emrat tjerë javëve në vazhdim.

Edicioni i 11-të i Festivalit Ballkanik në Bruksel do të mbahet në muajin maj. Nata e parë e festivalit hapet me Goran Bregoviç dhe me Filarmoninë e Brukselit, të cilët do të sjellin mes tjerash veprat e reja dhe emocionin e artistit të njohur në mbarë Ballkanin.

Festivali Balkan Trafik nisë më 20 e deri më 23 prill ndërsa mes emrave që deri tash janë konfirmuar janë edhe Baba Zula nga Turqia, Zdub si Zdub nga Moldavia si dhe grupi me të cilin luante tanimë e ndjera Esma Rexhepova, shkruan Kult Plus.

Viteve të kaluara në këtë festival kanë marrë pjesë edhe artistë shqiptarë, ndërsa pritet të konfirmohen edhe emrat tjerë javëve në vazhdim.