Google lejon kombinimi e dy emoji duke formuar një

5 muaj më parë

Google lejon kombinimi e dy emoji duke formuar një

Google sjell risi në përdorimin e emoji-t.

Google ka vendosur mijëra emoji në telefonat e njerëzve, tani ka mundësuar edhe kombinim e dy emoji duke formuar një të vetme, raporton “The Sun”.

Normalisht nuk është e lejueshme që ti kombinoni me të gjitha emoji-t, por në momentin që prekni një emoji do të dal një tabelë me emoj-it e tjerë që mund të bëni kombinime.

Sidoqoftë ju mund të kombinoni një majmun dhe një kaktus, një zemër dhe një kapele, një fantazmë dhe një kapele, një majmun dhe një kapele, një majmun dhe syzet e shumë kombinime tjera.

Google ka filluar këtë risi tek Androidët që tani, por jo edhe në iPhone./Lajmi.net