Gjyste Vulaj në fustan të hapur ekspozon trupin para pasqyrës

1 vit më parë

Gjyste Vulaj në fustan të hapur ekspozon trupin para pasqyrës

Gjyste Vulaj është një emër mjaft i njohur në skenën muzikore shqiptare, kjo për shkak se ajo është aktive me muzikë prej shumë vitesh.

Prej vitit 2000 kur ajo kishte publikuar albumin e parë nuk u ndal duke vazhduar me publikimin e këngëve edhe ditëve të sotme.

Duke qenë se këngëtarja tani ka mbushur 42 vite, ajo vazhdon të përflitet për format e mira trupore, dhe paraqitjet e saj publike ende ‘ngacmojnë’ fansat.

Së fundmi ajo ka publikuar pamje nga dukja e saj, përballë pasqyrës ajo ka provokuar me format e saj trupore që gjithnjë janë pëlqyer nga fansat.