Gjurmë Shqiptare: Fshati me tre kështjella. Në kërkim të një thesari…

2 javë më parë

Gjurmë Shqiptare: Fshati me tre kështjella. Në kërkim të një thesari…

Skandali, kërkues ilegalë të huaj e shqiptarë janë derdhur prej kohësh në një fshat me tre kështjella në Shqipëri…

Ata ndjekin disa shenja të vjetra që banorët përpiqen t’i ruajnë.

Ku ndodhet ky vend? Përse askush nuk flet dhe institucionet nuk reagojnë?

Çfarë qëndron pas?

Ndiqeni dokumentarin e gazetarit Marin Mema./TCh