“Gjurmë shqiptare”: Beteja e madhe e Savrës- Kush i tradhtoi arbërorët?!

4 muaj më parë

“Gjurmë shqiptare”: Beteja e madhe e Savrës- Kush i tradhtoi arbërorët?!

Beteja ishte aq e fortë, sa edhe sot mbi tokë dalin eshtra…

Kujt i përkasin? Ku ndodhi kjo betejë e arbërorëve? Përse për të flitet kaq pak? Çfarë thonë dokumentet e panjohura dhe arkeologët?

Zbuloni këtë histori të jashtëzakonshme, duke ndjekur videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema./TCh