Gjeti një mizë brenda dhe e riktheu, si e kuptoi burri që kamarieri i kishte sjellë përseri të njëjtën kafe?

2 muaj më parë

Gjeti një mizë brenda dhe e riktheu, si e kuptoi burri që kamarieri i kishte sjellë përseri të njëjtën kafe?

Brendon u ul në kafene dhe gjeti një mizë në kafen e tij. Ai i kërkoi kamarierit që t’i sillte një kafe tjetër. Pasi i erdhi filxhani i ri dhe mori një gllënjkë ai u zemërua. Brendon e kuptoi që kamarieri i kishte sjellë të njëjtën kafe që ishte më parë.

Si e kuptoi ai se kamarieri i kishte sjellë të njëjtën kafe?

Nëse nuk e  gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Kafeja “e dyta” ishte e ëmbël tashmë. Brendon kishte futur sheqer në kupën e tij të parë para se të gjente mizën.

/Ora News.tv/