Gjërat që tregojnë se dasmat perfekte ndodhin vetëm në filma

5 muaj më parë

Gjërat që tregojnë se dasmat perfekte ndodhin vetëm në filma

Dasma është një ditë e veçantë në jetën e çdo personi. Dhe është e veçantë gjithashtu sepse ka kaq shumë gjëra që mund të shkojnë keq në këtë ditë. Ka gjëra më keq sesa një problem me tufë lulesh, një tortë të rënë ose një fotograf i vonë.

Ne në Bright Side jemi 100% të sigurt se dasma që shkojnë siç është planifikuar nuk janë dasma të vërteta. Kjo është arsyeja pse ne mendojmë se të gjitha problemet që ndodhin gjatë dasmave duhet të trajtohen me humor. Siç vepruan edhe këta njerëz.

Era e madhe i fluturon një pjesë të vellos nuses, prandaj duhet një ekip për ta shpëtuar 

Vjehrri i surprizon me valltarë, nusja e dhëndërri mbesin pa vallëzuar vetë

“Prifti në dasmën time ra në gjumë dhe më pas vazhdoi të përdorë një emër të gabuar për gruan time gjatë premtimeve tona”

Dikush sigurisht ka ftuar ish të dashuren e dhëndërrit

“Mendova se do të shija nusen time, më doli vëllai”.

Kjo mace gjeti vend në fustanin e nuses gjatë ceremonisë