Gastronomët po bëhen gati të nisin punën

3 javë më parë

Gastronomët po bëhen gati të nisin punën

Gastronomët kanë nisur përgaditjet për të nisur punën të hënën.

Këta thanë se kanë shumë shpresa se kjo ka qenë mbyllja e fundit që e kanë përjetuar, meqë kanë pasur shumë humbje dhe nuk kanë mundësi as ti paguajn punëtorët, njofton Klan Kosova.

Edhe klientët janë shumë të lumtur që nga e hëna do të mund të shijojnë kafenë brenda lokaleve.

Ndërkaq tregu megjithëse nuk e kishte të lejuar, pjesërisht ka punuar të dielën, me arsyetimin se nga shitja e produkteve i kanë të ardhurat e vetme, andaj janë të detyruar të dalin.