FSK në stërvitje me plumba të vërtetë

3 muaj më parë

FSK në stërvitje me plumba të vërtetë

Njësite të caktuara të Forcës së Sigurisë së Kosovës kanë nisur një trajnim të ri mjaft specifik.

Në operacionin “Komando-Bereta” përdoret municion real dhe një gabim i vogël mund të kushtojë me jetë.

Ky ushtrim po bëhet sipas planit të tranzicionit për mbrojtjen e territorit të vendit.