Fotografitë që tregojnë se si jetuan njerëzit dekada më parë

3 muaj më parë

Fotografitë që tregojnë se si jetuan njerëzit dekada më parë

Sot, ne nuk mund ta imagjinojmë jetën pa të gjitha pajisjet tona të zbukuruara të teknologjisë.

Ato janë bërë një pjesë kaq integrale e jetës sonë, saqë të jetosh pa to ndonjëherë duket e pamundur.

Por, të mos harrojmë se kishte një kohë para epokës digjitale ku njerëzit jetuan jetë krejtësisht të ndryshme, njofton Klan Kosova.

Një përmbledhje fotografish nga e kaluara si kjo më poshtë tregon se sa shumë ndryshojnë gjërat përgjatë viteve.

Duke dëgjuar muzikë në klasë, 1957

Telefonata të vona në dhomën e vajzave, 1970

“Gjyshja ime duke u rregulluar për dasmën e saj, 1968

Një takim i adoleshentëve Caldwell, Idaho, qershor-korrik, 1941

Një vajzë e re në skuter, New York, 1964

Koha e kontrollit në Alaska Airlines, në fillim të viteve 1960

Motra ime dhe unë 1962

“Gjyshi im në moshën 16 vjeç me kitaren e tij të re, 1956, Greenwood, Mississippi”

Adoleshentët në një festë, 1947 

Njerëzit duke shikuar televizionin për herë të parë në Londër, 1936

Trajnuesi i kopshtit zoologjik të Berlinit në vitet 1930

Mjet udhëtimi në Berlin, Gjermani, 1926

Duke provuar helmetën, 1912

Një vajzë e re, Londër, 1906