”Fifty Shades Darker” rekord shikueshmërie

3 vite më parë

”Fifty Shades Darker” rekord shikueshmërie

Fifty Shades Darker” siç duket u planifikua për të goditur në botën e filmit.

Kjo pasi ai fuqishëm ka thyer rekord qysh në fillet e para të shfaqjes së premierës së kësaj drame erotike, njofton Klan Kosova.

Sipas një sondazhi të fundit holandez, për dy ditë më shumë se 140 mijë njerëz kanë qenë në kinema për të parë ‘’Fifty Shades Darker’’, njofton Klan Kosova.

Në këtë mënyrë Jamie Dornan si dhe Dakota Johnson bënë që të thyejnë rekordin e ‘’Fifty Shades Darker’’ duke lënë prapa atë të pjesës së parë ‘’Fifty Shades of Grey’’.