Festivali Ndërkombëtar i Folklorit në Ulqin (Video)

3 vite më parë

Festivali Ndërkombëtar i Folklorit në Ulqin (Video)

Në Ulqin u mbajt Festivali Ndërkombëtar i Folklorit, me ansamble folklorike nga Ballkani dhe Europa.

Në festivalin e këtij viti morën pjesë 12 vende.

Siç njofton Zëri i Amerikës, festivali synon të inkurajojë turizmin kulturor.