Ferat Shala takon biznesmenin Agim Kastrati: Njerëzit e suksesshëm janë përkrahës të PDK-së

1 muaj më parë

Ferat Shala takon biznesmenin Agim Kastrati: Njerëzit e suksesshëm janë përkrahës të PDK-së

Kandidati për deputet nga PDK-ja, Ferat Shala, ka takuar biznesmenin Agim Kastrati.

Me këtë rast, ai ka thënë se “njerëzit e suksesshëm janë përkrahës të PDK-së, ashtu siç është edhe PDK-ja mbështetëse e njerëzve të suksesshëm të Kosovës”, shkruan AktivPress.

“Takim i përzemërt me Agim Kastratin, ndërmarrësin e suksesshëm, dashamirësin dhe mbështetësin e jetës sonë sportive.
Agimi, po ashtu, është edhe njëri prej aktivistëve të palodhur të Partisë Demokratike të Kosovës në rajonin e Drenicës.
Njerëzit e suksesshëm janë përkrahës të PDK-së, ashtu siç është edhe PDK-ja mbështetëse e njerëzve të suksesshëm të Kosovës”, ka shkruar Shala.

AKTIV PRESS