Ferat Shala: Rinia dhe veteranët sot folën në Drenas: koha e PDK-së po vjen!

1 muaj më parë

Ferat Shala: Rinia dhe veteranët sot folën në Drenas: koha e PDK-së po vjen!

“Zemra e rinisë së Drenasit rrah për Partinë Demokratike të Kosovës”.

Kështu ka thënë kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, Ferat Shala, shkruan AktivPress.

Sipas tij, rinia dhe veteranët sot folën në Drenas: koha e PDK-së po vjen!

“Takime me plot entuziastë demokratë, ku programin elektoral “Rimëkëmbje” e shpalosëm bashkë me kandidatin tonë për Kryeministër, z. Enver Hoxhaj.

Z. Hoxhaj mori sot në Drenicë mbëshetje të fuqishme për ta qeverisur Kosovën në katër vitet e ardhshme.

Sipas Kryeministrit të adhshëm, Kosova kurrë nuk mund t’ua kompensoj sakrificën me armë të djemve dhe vajzave të Drenicës”, ka shkruar Shala në llogarinë e tij në Facebook.

AKTIV PRESS

#Rimëkëmbje