EULEX-i bastis zyrat e OVL të UÇK-së

2 muaj më parë

EULEX-i bastis zyrat e OVL të UÇK-së

Pjesëtarë të EULEX-it kanë bastisur zyrat e Organizatës së Veteranëve të Luftës.

Të pajisur me armë të gjata, policët e këtij misioni janë futur në zyrat e Organizatë së Veteranëve të Luftës.

Ky aksion vije një ditë pas arrestimit dhe të konfirmimit të aktakuzës për Sali Mustafën.

Shoqata e Veteranëve të Luftës ka vazhduar me publikimin e disa dosjeve që kanë rrjedhur prej Tribunalit./EO