Eugent Bushpepa ndez skenën e Eurovizionit

7 muaj më parë

Eugent Bushpepa ndez skenën e Eurovizionit

Këngëtari shqiptar Eugent Bushpepa ka ndezur skenën e Eurovizionit me performancën e tij live në finalen e këtij kompeticioni.

I renditur për të kënduar i 12-ti Genti ka dhuruar shumë emocione me performancën dhe vokalin e tij.

Ai përfaqëson Shqipërinë me këngën “Mall” duke u vlerësuar gjithnjë pozitivisht për vokalin e tij. Pas perfomancës Genti falenderoi në gjuhën shqipr dhe u shoqërua nga një lum  duartrokitjesh dhe ovacionesh pasi la skenën.

Gent Bushpepa elektrizon me vokalin në finalen e Eurovizion!