Epopeja e UÇK-së, manifestim gjithëpopullorë

4 vite më parë

Epopeja e UÇK-së, manifestim gjithëpopullorë

Me rastin e 19 vjetorit të rënies heroike të Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe Familjes Jashari Qeveria e Republikës së Kosovës, më 5, 6 dhe 7 Mars, organizon Manifestimin gjithë popullorë, në kujtim dhe nderim të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe heroizmit të Komandantit Legjendar Adem JASHARI dhe familjes Jashari.

Ceremonia ushtarake e FSK-së mbahet më datë: 5 Mars 2017, në Kazermën “Adem Jashari”, në Prishtinë , duke filluar nga ora  11:00, bëhet e ditur përmes një njoftimi dërguar mediave.