Ende nuk largohet flamuri kombëtar, probleme me energjinë elektrike

9 muaj më parë

Ende nuk largohet flamuri kombëtar, probleme me energjinë elektrike

Gjatë procesit të vendosjes së flamurit shtetëror në hyrje të Prishtinës, Klan Kosova mëson se aktualisht ka probleme me energjinë elektrike prandaj dhe zbritja e flamurit kombëtar deri më tani po bëhet e pamundur.

Për vendosjen e flamurit shtetëror me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, të pranishëm janë parë Zyrtarë të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal e po ashtu dhe forca të Policisë së Kosovës.