Edita Tahiri në raportim para mbikqyrësve parlamentar

4 vite më parë

Edita Tahiri në raportim para mbikqyrësve parlamentar

Ministra për Dialog, Edita Tahiri është thirrur për të raportuar para anëtarëve të Komisionit për Punë të Jashtme për rrjedhën e dialogut teknik me palën serbe.

Ajo, sot do të pyetet për marrëveshjet e arrituara deri më tani dhe për zabatimin e tyre.

Tahiri do të jap shpjegime edhe për strukturat paralele dhe për përpjekjet e Qeverisë për t’i funskionalizuar zyrat e Qeverisë në komunat veriore të Kosovës/AktivPress