Edhe PDK lëshon seancën, Tahiri-Bogujevcit: E degjeneruat nga padijenia

1 muaj më parë

Edhe PDK lëshon seancën, Tahiri-Bogujevcit: E degjeneruat nga padijenia

Grupi Parlamentar i PDK-së ka lëshuar sallën e Kuvendit për shkak se kryesuesja e seancës Saranda Bogujevci ia ndërpreu fjalën deputetit të LDK-së Arben Gashi.

“Ti s’je ajo që na tregon çka me folë. Ne do ta lëshojmë sallën dhe kërkojmë të mblidhet Kryesia sa më shpejt të jetë e mundur dhe të mos i udhëheqësh mbledhjet e Kuvendit më”.

“Paditura juaj e krijoi një situatë shumë të pakëndshme”.