E keni ditur gabim, këto ushqime nuk duhet të mbahen në frigorifer

4 javë më parë

E keni ditur gabim, këto ushqime nuk duhet të mbahen në frigorifer

Shumicën e ushqimeve ne i vendosim në frigorifer mirëpo, në të vërtetë kjo nuk është gjëja e duhur sepse jo të gjitha ushqimet duhet të ruhen në temperatura të ulëta.

Sipas një hulumtimi të bërë nga Bright Side mbi këtë temë kanë zbuluar se ruajtja e disa ushqimeve në temperaturë të ftohtë e bën pamjen dhe shijen e tyre më keq.

Ja cilat janë disa nga ushqimet që nuk duhen vendosur në frigorifer.