E gjithë bota sytë kah Siria, Assad shfaqet i qetë duke shkuar në punë (Video)

3 vite më parë

E gjithë bota sytë kah Siria, Assad shfaqet i qetë duke shkuar në punë (Video)

Presidenti i Sirisë, Bashar al Assad bëhet sikur nuk ka ndodhur asgjë në vendin e tij.<

Pavarësisht bombardimeve nga SHBA dhe aleatët e saj, ai është shfaqur tejet i qetë derisa ka hyrë në pallatin presidencial, shkruan AktivPress.

Tashmë në twitter janë shpërndarë videot e këtij momenti.

“Mëngjes qëndrueshmërie”, është shkruar në videon e publikuar nga zyra e liderit sirian.