Dokumentet që duhet t’i keni me vete për të votuar në zgjedhjet lokale

1 muaj më parë

Dokumentet që duhet t’i keni me vete për të votuar në zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka njoftuar se me cilat dokumente mund të votohet në zgjedhjet komunale që mbahen me 17 tetor.

Për të votuar, mjafton të keni njërin prej këtyre dokumenteve të lëshuara nga Republika e Kosovës:

Letërnjoftim;
Pasaportë;
Dokument i udhëtimit; dhe
Patentë shoferi.