DokuFest në Vjenë

1 vit më parë

DokuFest në Vjenë

Më 23 Nëntor në Vjenë u shfaqën filmat e metrazhit të shkurtër nga Festivali DokuFest.

Kjo u bë në kuadër të Javëve të Kulturës Shqiptare në Austri, ndërsa filmat e përzgjedhur nga kuratori i festivalit Samir Karahoda ishin:

1.Stacioni – Leart Rama, 11 min

The Remigrant – Astrit Alihajdaraj, 20 min
Import – Ena Sendijarevic, 17 min
Sans le Kosovo – Dea Gjinovci, 21 min
Meeting – Durim Kryeziu, 25 min.
Të gjithë këto filma janë shfaqur në versionin origjinal, të shoqëruara edhe me titra në gjuhën angleze.

Pas shfaqjes së tyre, Samir Karahoda dhe regjisori Astrit Alihajdaraj realizuan një bashkëbisedim me publikun dhe në fund të gjithë të pranishmëve iu servua ushqim dhe pije tradicionale, transmeton Klan Kosova.