Disa ide se si t’i bëni kuzhinat e vogla të duken të mëdha

8 muaj më parë

Disa ide se si t’i bëni kuzhinat e vogla të duken të mëdha

Një kuzhinë e vogël ka disa përparësi – është më këndshëm dhe nuk ju duhet shumë kohë të kërkoni për enët, erëzat dhe gjësendet tjera që ju duhen, pothuajse çdo ditë.

Por ka edhe mangësitë e veta, shpesh herë ju mund të mos ndiheni rehat të gatuani në një ambient të vogël, e aq më tepër të hani një darkë të këndshme kur keni miq në shtëpi.

Ne kemi një lajm të mirë, nëse bëheni pak më shumë kreativ, ju mund ta bëni një kuzhinë të vogël shumë funksionale, të rehatshme dhe mbi të gjitha shumë unike në stil.

Më poshtë gjeni disa ide se si ta shfrytëzoni maksimalisht një kuzhinë të vogël, duke e dekoruar edhe me shumë shije.

Pajisjet e integruara

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Mbajtëse për dërrasat e prerjes

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Rafte që rrotullohen

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Dërrasa me kunja

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Raftet dhe sirtarët e varur

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Largojeni derën e kuzhinës

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Kushtoni rëndësi ndriçimit

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Kuzhina njëngjyrëshe

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Dollapë që varen

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Shporet të përgjysmuar

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger

Perde që palohen

13 Smart Ideas to Make a Small Kitchen Feel Bigger