Diplomatja e Kosovës në Izrael, vaksinohet kundër COVID-19

1 muaj më parë

Diplomatja e Kosovës në Izrael, vaksinohet kundër COVID-19

E Ngarkuara me Punë e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, ka marrë dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19 në një spital në Izrael.

Demiri ka vendosur që dozën e parë të vaksinës ta marrë në ditën e lindjes së saj, njofton Klan Kosova.

“Pas një periudhe në karantinë, falënderuese dhe e lumtur që e morra dozën e parë të vaksinës, sot – në ditëlindjen time”, ka shkruar Demiri.

Kujtojmë se në shtator të vitit të kaluar Kosova dhe Serbi firmosën në Shtëpinë e Bardhë marrëveshjen ekonomike.

Në kuadër të saj erdhi edhe ujdia për vendosjen e marrëdhënieve diplomatike Kosovë-Izrael.