Diell, bikini dhe linja perfekte, motrat Kardashian ndezin rrjetin

2 javë më parë

Diell, bikini dhe linja perfekte, motrat Kardashian ndezin rrjetin

Dielli shkëlqen në Kaliforni dhe motrat Kardashian janë të vendosura të përfitojnë nga çdo rreze e saj.

Kim, Khloe, Kendall dhe Kylie, të mbledhura pranë pishinës, i janë përkushtuar rrezeve të diellit të veshura me rroba banjo seksi që të lenë pa frymë.

Ato kanë postuar në mediat sociale foto ku tregojnë linjat e tyre, ndërsa argëtohen duke iu komentuar nj0ëra-tjetrës.

Sigurisht nuk kanë munguar as komplimentet pikante nga fansat.

kim1

kim3

102143415-54c4c38a-62d8-4d0c-bfc3-2059222660a2

102146226-5b460ea4-7312-4908-b4fe-27deec201de5

102149668-84541095-4460-45f2-8dd2-6e79ce9ac103

kim2 102144014-da1a194e-2961-4302-96d1-2abdb4aba37a

102146889-d17c69a5-2623-4610-b408-8e1163e76d1a

kim3