Dhurata e Edonës për nënën e saj për 8 mars

2 vite më parë

Dhurata e Edonës për nënën e saj për 8 mars

Sot festohet Dita Ndërkombëtare e Gruas, që tek ne njihet më shumë si ‘Dita e nënave’ ku shumë nëna marrin urime e dhurata.

E një dhuratë për nënën e saj e ka edhe Edona Llaloshi.

Edona ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet një buqetë të bukur të luleve dhe kësaj fotoje ajo ia la një shkrim emocional.

“NËNA vetëm ajo ia vë kurorën e lumturis jetës,eshtë Bekimi i Zotit dhe i gjithë njerëzisë

Nënës sime që e dua shumë dhe te gjitha nënave dhe motrave Shqiptare kudo që janë Gezuar 8 Marsin” janë fjalët e Edonës.