Del kënga ‘Hala’ nga Majk e Capital T

8 muaj më parë

Del kënga ‘Hala’ nga Majk e Capital T

Majk dhe Capital T kanë publikuar bashkëpunimin e tyre të radhës.

Capital T dhe Majk i lënë anash baladat, për t’u bashkë për një këngë ritmike.

Dyshja të cilët njihen për bashkëpunimet e tyre, i kthehen repit për të sjellë këngën me titullin ‘Hala’.

Kënga është bërë në stiline dy këngëve të gërshetuara bashkë, ndërsa vetëm pak ditë më parë është zbuluar se po sjellin edhe një këngë bashkë.

Reperët kanë treguar aftësitë e tyre në ‘rep e hip-hop’, në këngën që na kthen në kohën e hitit të tyre ‘Asnjoni’.