Deklarata e Luana Vjollcës në “Shiko Kush LUAN” që habiti publikun

4 ditë më parë

Deklarata e Luana Vjollcës në “Shiko Kush LUAN” që habiti publikun

Pas tre sezonesh mjaft të suksesshme, “Shiko Kush LUAN” me moderatore dhe autore Luana Vjollcën vazhdon të ketë shikueshmëri të madhe.

Spektakli i së shtunës mbrëma nuk është i dashur vetëm për publikun e gjithë Shqiptarisë, por edhe i moderatores dhe autores; e cila e cilëson “Shiko Kush LUAN” si një “bebe” të saj dhe ai ka mbushur plot 4 vjeç.

Kështu u shpreh Luana në fillim të emisionit duke habitur kapitenët dhe publikun, por duartrokitën kur dëgjuan se e kishte për emisionin, i cili është nën autorësinë e saj.

Çdo episod numëron mbi 1 milion klikime dhe kjo do të thotë se “bebi” i Luanës është “beb” për së mbari.