Dehari s’pranon të bëhet ministër për Investime të Huaja në Maqedoninë Veriore

6 muaj më parë

Dehari s’pranon të bëhet ministër për Investime të Huaja në Maqedoninë Veriore

Ibrahin Dehari, që ditë më parë u propozua për ministër për Investime të Huaja në Maqedoninë Veriore nuk ka pranuar ofertën e partisë së tij.

Sipas informatave të Alsat M në degën e Tetovës, Dehari ka refuzuar këtë post, nën arsyetimin se kjo është një ministri sa për t’i plotësuar apetitet politike dhe se nuk do të sjellë asnjë të mirë për shoqërinë.

Sipas informatave të Alsat M ndaj këtij vendimi ka qenë kundër edhe dega e BDI-së në Tetovë.

Nga kjo degë shprehen se ndjehen të anashkaluar pasi nuk kanë asnjë ministri në Qeverinë aktuale të udhëhequr nga Zoran Zaevi.