CNN: Mos i hani këto ushqime sepse mund të zhvillojnë krimba në trupin tuaj!

2 vite më parë

CNN: Mos i hani këto ushqime sepse mund të zhvillojnë krimba në trupin tuaj!

Nëse konsumoni këto ushqime ato mund të krijojnë krimba. Sapo të jenë në trupin tuaj ato do përhapen në gjithë trupin madje mund të shkojnë deri në tru.

Ky mund të duket si një film horror por është diçka e cila ndodh realisht në të vërtetë dhe mund të përballeni dhe me pasoja vdekjeprurëse.

Një grup doktorësh nga Spitali Addenbrookes në Cambridge, kishin një pacient i cili erdhi me dhimbje të forta koke dhe disa simptoma të tjera. Pacienti tha se së fundmi kishte qenë në Kinë, Tajlandë, Japoni dhe Korenë e jugut, ku janë rastet më të raportuara nga simptoma të tilla.

Pacienti kishte këputje trupi, dhimbje koke dhe simtoma të tjera të lidhura që shkaktoheshin nga paraziti plerocercoid diphyllobothroid. Pas diagnostifikimit, doktorët e shtruan pacientin në sallën e operacionit për të realizuar heqjen e krimbave.

Njerëzit mund të infektohen nga këto krimba nëse konsumojnë mish derri të pagatuar. Prandaj ju këshillojmë të bëni kujdes./Shije.al