Çmimet e konsumit në Kosovë prej 2002-s janë rritur 35 për qind

1 muaj më parë

Çmimet e konsumit në Kosovë prej 2002-s janë rritur 35 për qind

35 për qind janë rritur çmimet e konsumit në Kosovë që nga viti 2002 e deri më tash.

Ibish Asllani nga Agjencia e Statistikave të Kosovës ka thënë se rryma, derivatet e ushqimet kanë pasur rritje vazhdimisht.

“Çmimet e konsumit janë të larta dhe një pensionist nuk mund të i përballojë ato”, ka thënë Asllani derisa ka thënë se institucionet duhet të merren me këto kategori, raporton KTV.