Çka tha Ibrahim Rugova në Kuvendin e Parë të LDK-së, më 5 maj 1991

5 muaj më parë

Çka tha Ibrahim Rugova në Kuvendin e Parë të LDK-së, më 5 maj 1991

Adnan Merovci, një prej bashkudhëtarëvetë disavjeçar i Presidentit Ibrahim Rugova ka vazhduar të shpalosë fakte që ndërlidhen me aktivitetin e Presidentit Rugova prej se e themeloi dhe mori drejtimin e LDK-së për t’u shndërruar në liderin historik të Republikës së Kosovës.

Në një postim të tij të fundit, Adnan Merovci ka postuar këtë shënim shoqëruar me dy fotografi të asaj kohe.