Buxhovi fajëson ndërkombëtarët që lejuan “çlirimtarët ta kapin shtetin”

11 muaj më parë

Buxhovi fajëson ndërkombëtarët që lejuan “çlirimtarët ta kapin shtetin”

Për shkrimtarin Jusuf Buxhovi, ka akuzuar faktorin ndërkombëtar që siç ka thënë ka lejuar çlirimtarët të kapin shtetin.

“Në Kosovë ka ndodh një fenomen shumë interesant sepse faktori ndërkombëtarë është kujdes që Rezoluta 1244 të sjellë një infrastrukturë demokratike në një shtet të lirë ku çlirimi të kthehet në liri dhe çlirimi të kapet nga çlirimtarët dhe për këtë fajin më të madh e kanë faktori ndërkombëtar”, ka thënë ai, në Rubikon të KTV-së.