Burri që s’i lan dhe s’i pret flokët qe 40 vjet

7 muaj më parë

Burri që s’i lan dhe s’i pret flokët qe 40 vjet

Ky burrë nuk i ka larë dhe prerë flokët e tij prej 40 vitesh.

Sakal Dev Tuddu nga Munger i mban flokët sipër kokës në formën e një çallme.

Ai vendosi dy vite më parë që flokët e tij të mos i priste dhe lante më.

63-vjeçarja u shpreh se Perëndia e vizitoi në ëndërr dhe i tha që të mos priste flokët, një udhëzim që e respektoi nga ajo kohë.

Gjithashtu hoqi dorë nga pirja e alkoolit dhe duhanit si devotshmëri ndaj Zotit.

Fqinjët e kanë quajtur ‘Mahatma Ji’ si një shenjë respekti për pamjen e tij të shenjtë./oranews