Burri me 39 gra kërkon nuse

9 muaj më parë

Burri me 39 gra kërkon nuse

Duke qenë një familje aq e madhe, ata janë të preferuarit e politikanëve të zonës, për shumë vota.

Ziona jeton me gratë, fëmijët dhe nipërit, në shtetin Mizoram të Indisë, në zonën verilindore të vendit.

Familja e tij quhet më e madhja në botë, dhe është në fakt një sekt patriarkal i krishterë.
Të gjithë jetojnë në një ndërtesë që ka katër kate dhe 100 dhoma, të ndara në kategori të ndryshme. /tch/