Brazilianja Andresa, pas 9-vjetësh një shtetase shqiptare

1 vit më parë

Brazilianja Andresa, pas 9-vjetësh një shtetase shqiptare

Kush nuk e njeh prezantuesen braziliane tek  ‘E diela shqiptare’?

Andresa Ambrosio, pas 9 vitesh qëndrimi në Shqipëri  do të bëhet një shtetase shqiptare me të gjitha të drejtat dhe detyrimet.

Lajmin e bukur e bëri të ditur vetë ajo në emisionin ‘Thumb’.

“Edhe pak kam një surprizë. Në fund të vitit, nëse Zoti do, unë marr nënshtetësinë shqiptare“: tha Andresa.