Bosnja lejon të lëshohen vizat për ekipin kombëtar të Kosovës

4 muaj më parë

Bosnja lejon të lëshohen vizat për ekipin kombëtar të Kosovës

Ministri i Punëve të Jashtme i Bosnjës dhe Hercegovinës, Igor Crnadak, ka nënshkruar një leje për lëshimin e vizave për ekipin e basketbollit të Kosovës në mënyrë që kjo zgjedhje të zhvillohet në kampionatin evropian, ka mësuar gazeta e sportit Avaz në BeH.

Kampionati evropian U-16 i basketbollit nisi në Sarajevë të Bosnjë-Hercegovinës, vend në të cilin kosovarët e rinj nuk kanë mundur të udhëtonin pasi nuk janë pajisur me viza, transmeton Koha.net.

Vendimi erdhi pasi FIBA ​ka ​lëshuar ​​një ultimatum që Federata e Basketbollit të BeH do të dënohet në rast se ekipi i Kosovës nuk merr vizë për të hyrë në BeH.

Siç raporton kjo gazetë, vizat duhet të lëshohen në ambasadën e Shkupit.