‘Bomba’ e Berishës: Largimi e Thaçit nga negociatat, fitore e shqiptarëve, pritet dora e zezë e Ramës

3 ditë më parë

‘Bomba’ e Berishës: Largimi e Thaçit nga negociatat, fitore e shqiptarëve, pritet dora e zezë e Ramës

Në një lidhje Skype me “Tempora” nga Sonila Meço, ish-kryeministri Sali Berisha tha se largimi i Thaçit nga negociatat, është një fitore e shqiptare, sepse me të pritet edhe dora e zezë e Ramës në këtë proces.

Berisha: Akuza ndaj Thaçit për krime lufte është një akuzë e rëndë, por në raport me zgjidhjen e problemit, largimi i Thaçit nga negociatat, është një fitore e shqiptarëve, sepse me të pritet edhe dora e zezë e Ramës në këtë proces.

Kryeministri i Kosovës, Hoti, para parlamentin ka bërë një deklaratë duke thënë se platforma e tij është kushtetuta e tij është Kushtetuta e Kosovës. Kurse trojka, grisi kushtetutën, bëri gjithçka që ta paraqesin si luftë civile në emër të Beogradit. 

Krimet e tmerrshme të kryera nga serbët në Kosovë i mbuluan pikërisht këta dhe për interesa të tyre në shërbim të Vuçiçit. Të gjithë shqiptarët duhet ta dinë se po ulen me një në kriminel.