Bllokohet deri në vitin 2019 kufiri më i madh në botë

3 vite më parë

Bllokohet deri në vitin 2019 kufiri më i madh në botë

 Zyrtarët e Kalifornisë kanë paralajmëruar për rrëmujë të mundshme në lëvizje gjatë fundjavës pasi një nga vendkalimet më të mëdha kufitare do mbyllet për ndërtim.

Hyrja e Porto San Ysidro, në mes të San Diego në Kaliforni dhe Tijuana në Meksikë do mbyllët për udhëtarët në jug për 57 orë.

Projekti i zgjerimit që ka kosto 741 milionë dollarë do shkaktojë rrëmujë në trafik deri në fund të 2019.

Qeveria e San Diego e ka ndërmarrë këtë projekt pasi do ketë rritje 87% të trafikut të automjeteve deri në vitin 2030.