Biznesmeni turk dhe Genta Ismajli përjetojnë momente romantike në makinë

4 muaj më parë

Biznesmeni turk dhe Genta Ismajli përjetojnë momente romantike në makinë

Genta Ismajli dhe biznesmeni turk Hysen Usta po përjetojnë një histori të bukur dashurie me njëri-tjetrin dhe së shpejti ata kanë vendosur që dashurinë e tyre ta kurorëzojnë dhe me martëse.

Ata ndajnë me fansat shpesh herë foto pranë njëri-tjetrit. Së fundmi biznesmeni ka postuar një foto romatike me Gentën në makinë e cila i ka vendosur këmbët në prehërin e tij dhe në dorë mban një trëndafil të kuq.

“Të dua shumë”, ka shkruar biznesmeni krahas fotos. Rikujtojmë se ai shpesh herë i bën dedikime të bukura dashurie këngëtares shqiptare dhe njihet për tipin e tij romantik.