Bill Gates s’e ka blerë Liverpool-in

4 vite më parë

Bill Gates s’e ka blerë Liverpool-in

Njeriu më i pasur në botë, miliarderi dhe themeluesi i Microsoft ka arritur deri në atë shkallë sa mund ta blejë edhe klubin futbollistik Liverpool.

Ndërmjetësit ishin duke u përpjekur të gjenin një blerës për ekipin e Premier Leauge. Ata iu ofruan Bill Gates dhe Robert Kraft.

Ofertat ishin shpallur në dokumentet e Gjykatës së Lartë në New York , raporton Bussines insider UK.

Por, Bill Gates e ka refuzuar këtë mundësi./AktivPress