Berlini: Një qytet i larë në drita

9 muaj më parë

Berlini: Një qytet i larë në drita

Dritat e festivalin janë duke iluminuar shumë ndërtesa dhe monumente në Berlin.

Ne ju tregojmë disa nga pikat kryesore të “Leuchtet Berlin” (Berlini ndizet) dhe Festivalit të Dritave që po mbahet këtë kohë e që mbahet edhe çdo vit , njofton Klan Kosova.

Përmes këtyre fotografive shikoni objektet kryesore ikonike të këtij qyteti përmes dritave shumëngjyrëshe.

Märkisches Viertel

Fontana Sinking Wall

Katedralja e Berlinit

Hotel de Rome

Muzeu i Historisë së Natyrës

Universiteti Humboldt

Shtëpia e Operës Shtetërore dhe Katedralja e Shën Hedwigut

Fakulteti Juridik i Universitetit Humboldt