Behgjet Pacolli: Të jesh i ri dhe i varfër nuk është e lehtë, por…!

1 muaj më parë

Behgjet Pacolli: Të jesh i ri dhe i varfër nuk është e lehtë, por…!

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli gjatë kësaj kohe të pandemisë ka qenë tejet aktiv në rrjete sociale.

Ai ka publikuar edhe imazhe nga arkiva e tij, derisa sjellë fotografi nga e kaluara e tij.<

Së fundmi Pacolli, tregon si dukej kur ishte i ri dhe i varfër, e ku shkruan:

Të jesh i ri dhe i varfër nuk është e lehtë. Të jesh edhe i ngacmuar për atë e bën jetën edhe më të rëndë. Jeta është e tillë, me sfida. Por unë gjithmonë besoja në veten time. Kjo është këshilla ime për të gjithë!