Bashkëshortja bukuroshe e deputetit kosovar

12 muaj më parë

Bashkëshortja bukuroshe e deputetit kosovar

Ai është një ndër figurat e përfolura të politikës kosovare.

Përkrah tij, qëndron edhe një grua e fortë, e zonja dhe profesioniste.

Është Anita, bashkëshortja e Shaip Mujes, e cila udhëheq një biznes privat të njohur në kryeqytet, shkruan Kosovarja.

Anita, nënë e dy djemve tashmë të rritur, është ndër ato gra që mbahen vërtet mirë dhe që vitet vetëm i zbukurojnë e mosha nuk u lë shenjë.

Disa herë është komentuar pamja e saj, e së fundi e shoqja e Shaipit po duket si kukullat e famshme “Barbie”.

A po ju duket edhe juve.

Image

Image