Avdullah Hotit rrobat e skijimit i kushtojnë 600 euro?

2 muaj më parë

Avdullah Hotit rrobat e skijimit i kushtojnë 600 euro?

Sipas një llogaritjeje që është bërë në grupin në Facebook, “Maniakë t’Skijimit”, rrobat e kryeministrit në detyrë dhe rikandiduesit për këtë post, Avdullah Hotit, kushtojnë 600 euro.

Ata janë bazuar në një fotografi të Hotit të cilën e kishte publikuar në llogarinë e tij në Facebook ku shihej duke skijuar në Brezovicë.

Sipas hulumtimeve të tyre, kapela i kushtuaka nëntë euro, syzet 49.32 euro, ndërkaq xhaketa 221. 96 euro.

Ndërkak, pantallonat i kushtojnë 263.07 euro, teksa dorëzat mund t’i ketë blerë 57.04 euro.